VIDEO: Gașca Zurli ne prezintă o frumoasă declarație de dragoste, alături de Narcisa Suciu

0

Unul dintre cele mai frumoase proiecte din România ne încântă astăzi auzul cu o frumoasă declarație de dragoste.

Este vorba despre GAȘCA ZURLI și cântecul „SPUNE-MI, MAMI”, scris de fondatoarea proiectului, Mirela Retegan.

O colaborare de suflet, alături de Narcisa Suciu, un cadou muzical în avans pentru 1 Iunie, dedicat tuturor prichindeilor, dar nu în ultimul rând celei mai speciale persoane din viața Mirelei, fiica Maya, care astăzi își aniversează ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 20 de ani.

Dragi prieteni mari și mici, vă invităm să dați play acestui cântec scris din tot sulfetul ei de mamă, de Mirela Retegan, interpretat magistral de Fetita Zurli și Narcisa Suciu. Este cea mai frumoasă declarație de dragoste și cel mai frumos cadou pe care vi-l puteam face de 1 iunie. Este cadoul pe care Mirela Retegan i-l face Mayei de ziua ei, azi. Dragă Maya, Gașca Zurli îți mulțumim că ne inspiri zi de zi”, este mesjaul postat pe pagina de facebook Gașca Zurli.

Mesajul Mirelei pentru Maya:

Iubita mea,
Am scris aceste versuri gândindu-mă la tine. Vreau să nu uiți niciodată ce mult te-am așteptat, cât de mult te-am dorit și cât de fericită am fost în ziua în care te-am întâlnit! Aș vrea să păstrezi acest cântec fix ca o promisiune din partea mea și, atunci când te temi că nu te-aș putea înțelege, să-ți amintești că eu te iubesc așa cum ești. De 20 de ani mă simt norocoasa pământului pentru că m-ai ales să parcurgem împreună drumul acesta minunat. Dacă ar fi să aleg din toate bogățiile pământului, te-aș alege cu ochii închiși și cu toată bucuria care poate să încapă într-o inimă de mamă! Ești minunată, ești perfectă! Îți doresc să nu dai voie nimănui, niciodată, să te facă să te simți altfel decât unică, o minune a lui Dumnezeu.

La mulți ani,Maya! Astăzi împlinești 20 de ani. O lume întreagă așteaptă să o descoperi și să te cucerească.

Indrazneste, iubita lu mama, trăiește , iubește, gaseste bucuria din fiecare zi. Te iubește mama, Fix așa cum ești„!

„SPUNE-MI, MAMI | Versuri: Mirela Retegan, Muzică: Marius Moga și Marius Mirică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ