Vineri și sâmbătă – „SIBIU-ACASĂ” | Proiect inedit cu muzică, teatru, arte vizuale și poezie

0

Vineri, 6 august și sâmbătă, 7 august sibienii, dar și oaspeții orașului, sunt invitați la Piața Habermann, la un proiect inedit cu muzică, teatru, arte vizuale și poezie – „SIBIU-ACASĂ”.

Evenimentul aduce împreună artiști sibieni sau artiști conectați prin activitatea lor de Sibiu, creatori din diverse ramuri ale artei, reuniți în proiecte comune, valoroase, cunoscuți promotori și mesageri ai artei românești, personalități recunoscute pe plan național și cu o activitate intensă internațională.

Vineri, cu începere de la ora 12.00, va fi lansat volumul de versuri „Șoapte în vânt”, o selecție cu cele mai apreciate texte ale cântecelor scrise de Florin Grigoraș – liderul grupului RIFF. Tot vineri, în intervalul orar 12.00-20.00, publicul poate admira expoziția de grafică și sculptură a artistului Ștefan Balog – „Șoapte în vânt”.

Evenimentul continuă sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, unde va fi prezentat spectacolul de teatru pentru copii Muzicanții din Bremen. Seara se încheie cu un concert rock oferit cu începere de la ora 20.00, de formația sibiană – Riff .

Acesta este un eveniment organizat de Asociația CULTURAL ACT și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2021.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ