Voltaj a lansat videoclipul piesei „Din toata inima”: VIDEO

0

voltaj-inimaVoltaj a lansat zilele trecute videoclipul celui mai recent single, „Din toata inima”. Regia apartine echipei The Brothers și surprinde imagini cu locuri superbe din România: Salina Turda, Transfăgărășan, Cheile Turzii, Marea Neagră, Pietrele Doamnei, Delta Dunării, Cluj și Aerodromul Clinceni.

Prezenți pentru al treilea an consecutiv la cel mai mare concert al anului, Europa FM Live pe Plajă, Voltaj a ales să folosească în clipul pentru noua lor piesă ”Din toată inima” imagini cu senzaționalul public de peste 100.000 de oameni de pe plaja dintre Saturn și Venus, spun reprezentanții postului de radio „Europa FM”.

„Este un videoclip la care am muncit foarte mult, poate chiar cel mai mult dintre toate pe care le-am facut pana acum. Am filmat timp de 6 zile si suntem bucurosi ca vremea a tinut cu noi si am reusit sa iasa totul asa cum ne-am dorit. Este un videoclip facut din toata inima pentru Romania. Ne iubim tara si ne mandrim cu meleagurile frumoase pe care le are. Sunt atatea locuri superbe in tara noastra incat n-am putut sa le cuprindem pe toate in videoclip. De aceea ne-am gandit sa facem o varianta extinsa si sa v-aratam mai mult”, a declarat Calin Goia.

Multi oameni care fac cinste Romaniei apar in videoclip. Printre ei se numara: legenda olimpica Ivan Patzaichin, pilotul Adrian Teslovan si primul roman care a traversat inot Canalul Manecii, Andrei Rosu.

„Suntem onorati ca au acceptat invitatia noastra. Credem ca Romania are foarte multi oameni valorosi, iar lumea trebuie sa-i cunoasca si sa le aprecieze performantele. Noi incercam in masura in care putem sa promovam valorile romanesti”, adauga solistul trupei.

Mai jos poți urmări proaspătul videoclip al băieților de la Voltaj.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ