1 Decembrie special în Comuna Tîrnava

0

Ziua Naționalaă a României aduce în localitatea Tîrnava un eveniment în premieră, intitulat „1 Decembrie special”. Este vorba despre 12 cupluri care în 2017 sărbătoresc 25 și respectiv 50 de ani de la data cununiei. Vor fi momente de neuitat și bucurie pe chipul nuntașilor care, în prezența rudelor și prietenilor apropiați, își vor reînnoi jurămintele în fața ofițerului de stare civilă.

Evenimentul va începe la ora 17:00, în Căminul Cultural „George Enescu” și va fi condus de Pleiner Norbert (primarul comunei), Claudia Șerban (ofițerul de stare civilă), Remus Halmaghi (preotul comunei) și Nicolae Muntean (fost cadru didactic în localitatea Tîrnava).

După ce fiecare pereche își reînnoiește jurământul, urmează dansul mirilor, ciocnirea paharelor de șampanie, îmnânarea cadourilor simbolice surpriză, iar ulterior vor rămâne în cămin pentru câteva momente de socializare.

„Avem șapte cupluri care sărbătoresc nunta de argint și cinci cupluri care sărbătoresc nunta de aur. Ne așteptăm să avem în total peste 100 de persoane la acest eveniment unic. Este o acțiune de suflet și sunt convins că vor fi mari emoții atât pentru noi ca și organizatorii, cât și pentru cele 24 de persoane care au acceptat să ia parte la un eveniment atât de special”, a declarat Pleiner Norbert, primarul Comunei Tîrnava.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ