22 de elevi medieseni au primit burse de studiu din partea societatii Bachmann

0

Sub mott-oul „Inima ta e aici”, societatea Bachmann România a premiat rezultatele excepționale la învățătură, în cadrul unui program de burse de studiu pentru elevii claselor I-XII , dedicat exclusiv copiilor angajaților companiei.

Practic, campania transmite întregii comunități că Bachmann este o companie care oferă un loc de muncă stabil, seriozitate și grijă, dorind în același timp să recunoască și să recompenseze performanța și loialitatea angajaților săi.

Bursele sunt împărțite în două categorii:

Categoria I – burse acordate elevilor din clasele I-IV în baza calificativelor obținute, în valoare de 1.000 de lei fiecare
Categoria II – burse acordate elevilor din clasele V-XII în baza mediei generale obținute, în valoare de 1.600 de lei fiecare

La concurs au participat 47 de elevi, cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, 22 dintre aceștia primind burse în valoare totală de 27.000 lei.

Bachmann_Event (41)“Prin programul lansat de curând intenționăm să răsplătim fidelitatea și dedicarea angajaților noștri. Am decis că în primă fază să pornim de la copii pentru că ei reprezintă de fapt inima noastra. Bachmann răsplătește performanța și, de aceea, am ales să susținem și să motivăm prin aceste burse de studiu pe cei mai buni dintre ei. Este doar începutul, campania noastra este în derulare și urmează noi proiecte dedicate oamenilor care pun umărul la succesul Bachmann în România”, a explicat Mihai Matei, directorul general Bachmann România.

Info Bachmann

BACHMANN este o întreprindere ultrainovatoare de talie mijlocie, care dezvoltă, fabrică și distribuie componente si sisteme electrotehnice adaptate nevoilor clienților. Printre piesele de rezistență ale gamei de produse se numără ultrainovatoarele soluții de management energetic ale familiei BlueNet, panourile de conectare multifuncționale pentru suprafețe de lucru, dintre care unele sunt laureatele a diverse premii internaționale pentru design. Deoarece le promitem clienților noștri o investiție valoroasă, ne concentrăm și asupra unor aspecte de viitor precum eficiența energetică si managementul energetic pentru centre de calcul, industrie sau cladiri.

Înființată în 1947 ca o firma de familie, firma BACHMANN a evoluat într-o întreprindere cu operațiuni la nivel mondial în branșa electrotehnică. Astăzi, BACHMANN ramane o firma de familie si dispune, alături de unități de producție, centre de dezvoltare și centre de management al calității situate în Germania, România și China, de numeroase societăți de distribuție și societăți partenere internaționale.

La nivel mondial, compania are peste 600 de angajați.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ