Porti deschise la Primaria si SVSU Tirnava

0

Ziua Portilor Deschise Tirnava 2016 finalComuna Tîrnava organizează pentru a doua oară consecutiv „Ziua Porților Deschise la Primăria și SVSU Tîrnava“, eveniment care își propune să aducă mai aproape de cetățeni întreaga activitate desfăşurată de instituție.

 Acţiunea va cuprinde un tur al primăriei, cei prezenți având ocazia să viziteze birourile edilior și să stea de vorbă cu aceștia, să le adreseze întrebări, sau chiar să se fotografieze împreună. În plus, vizitatorilor le va fi prezentat sediul recent renovat al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, în cadrul căruia cei 26 de pompieri voluntari vor explica ce înseamnă acest proiect pentru comună și pentru oameni, ce face mai exact SVSU în cazuri de urgență și ce fel de situații au fost întâmpinate până în prezent.

Evenimentul are loc vineri, 20 mai, în intervalul orar 10:00-14:00, fiind destinat tuturor categoriilor de vârstă.

Toate evenimentele pe care le-am organizat în Comuna Tîrnava au devenit o tradiție. Sperăm ca și „Ziua Porților Deschise la Primăria și SVSU Tîrnava“ să ajungă la fel și așteptăm cât mai mulți vizitatori să ne treacă pragul, să intre în contact cu noi și viceversa„, a declarat Pleiner Norbert, primarul Comunei Tîrnava.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ