Ambasadorul Marii Britanii, în vizită la Primăria Sibiu

0

Primarul municipiului Sibiu, doamna Astrid Fodor s-a întâlnit astăzi, la sediul Primăriei Sibiu, cu Excelența Sa, Ambasadorul Marii Britanii în România, domnul Paul Brummell.

 Discuțiile s-au axat pe subiectele curente pe plan național și internațional, dar mai ales pe tema orașului Sibiu, cu potențialul său economic, turistic și cultural.

În cadrul discuțiilor, primarul Sibiului a prezentat pe scurt orașul, dezvoltarea sa economică în ultimii 15 ani și faptul că acesta a crescut și prin cultură și turism, ajungând să se remarce ca oraș turistic. Ambasadorul Brummell a mărturisit că a mai vizitat Sibiul, dar nu în calitatea sa oficială, ci ca simplu turist, fiind fermecat de atmosfera de aici. Înaltul oficial britanic s-a arătat încântat de patrimoniul construit, de numărul mare de evenimente și de faptul că administrația locală alocă fonduri importante pentru acestea.

„Unul dintre subiectele pe care le-am atins a fost și ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană cu toate efectele pe care le-ar putea genera. Am subliniat importanța menținerii schimburilor comerciale între Marea Britanie și Uniunea Europeană și implicit și România. Am transmis domnului Ambasador și speranța mea că, odată cu ieșirea Regatului din Uniunea Europeană, românii care muncesc în Marea Britanie să se bucure de aceleași drepturi pe care le vor avea și restul cetățenilor europeni” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ