Arando Marquez nu are Niciun Stres

0

DJ-ul Arando Marquez ne incarca cu o doza de pozitivitate si energie prin noul sau single, “N-am niciun stres.” Piesa este prima din repertoriul artistului in limba romana, fiind deosebit de atractiva prin sound-ul abordat.

Arando este parte din echipa Rappin On, melodia fiind compusa de catre Chris Mayer, Alex (Deepside Deejays) si Connect-R. Vocea piesei ii apartine lui Adi Cristescu, acesta imprimand un plus de euforie si bucurie creatiei. Mesajul piesei este acela ca ar trebui sa ne bucuram mai mult de miciile bucurii ale vietii si sa nu lasam prea mult problemele sa isi puna amprenta asupra starii noastre generale de spirit.

“Eu sunt o persoana relaxata, care prefera sa vada lucrurile pozitive si sa se concentreze pe acestea. Cred ca este in puterea noastra sa traim fara stres, chiar si in societatea de astazi”, este de parere DJ-ul.

Despre artist…

Arando Marquez este unul dintre cei mai talentati DJ din tara, cariera sa incepand in anul 1999. Pana acum, toate piesele sale au fost in limba engleza, iar in toamna aceasta artistul isi va surprinde fanii cu cateva surprize. Fiecare single lansat de acesta s-a bucurat de ecouri favorabile pe plan international.

Din luna august, Arando va fi unul dintre invitatii emisiunii “Splash! Vedete la apa”.

Poţi asculta noua piesă aici.

Cover Arando Marquez

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ