Astazi: Mediesenii sunt invitati sa vada filmul “Libertatea in pantofi de copil”

0

afis-proiectie-casa-gazelor-libertateAsociatia Culturala “Mediasul nostru”, in colaborare cu Casa Gazelor Naturale, va invita la proiectia unui film documentar realizat la Medias. Filmul “Libertate in pantofi de copil” face parte din selectia oficiala a ASTRA FILM FESTIVAL 2015, in cadrul sectiunii Made in Romania.

Documentarul “Libertate in pantofi de copil” este povestea lui Uwe Pelger, nascut la Medias in anul 1971, care a parasit Romania inainte de caderea „Cortinei de Fier” si s-a stabilit in Germania. Acolo a invatat o meserie, si-a intemeiat o familie si a trait mai bine de douazeci de ani fara a privi inapoi, fara a se interesa de ceea ce a lasat in urma. Dupa 25 de ani, Uwe Pelger se intoarce pe meleagurile natale pentru a privi atat in trecut, cat si in prezentul Romaniei, asa cum este el in momentul de fata.

Proiectia este programata la Casa Gazelor Naturale, in data de 8 octombrie a.c., de la ora 18:00. La proiectie vor participa realizatorii filmului din Germania si mediesenii care apar in documentar. Proiectia va fi urmata de o dezbatere pe tema actualitatii filmului, sustinuta de realizatorii acestui proiect. Discutiile vor fi moderate de catre jurnalistul Mircea Hodarnau, presedintele Asociatiei Culturale “Mediasul nostru”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ