Laura Stoica ar fi implinit astazi 48 de ani

0

Laura Stoica„Un actor grăbit”, „Focul”, „Nici o stea”, „S-a schimbat”, „Dă, Doamne, cântec” sau „Vino” sunt tiluri pentru care nu mai sunt necesare completări. Albumele lansate de Laura Stoica au produs de fiecare dată valuri la momentul apariţiei. În perioada 1987-1991, Laura Stoica a participat la toate concursurile muzicale organizate în România pentru tinerele talente, reuşind foarte repede să intre în preferinţele publicului.

Pe numele complet Adriana-Laurenția Stoica, artista s-a lansat oficial în anul 1990 la Festivalul de la Mamaia, unde a şi câștigat premiul I la secțiunea de interpretare cu melodia ”Dă, Doamne, cântec” și trofeul acelei prime ediții de după Revoluție.

Un an mai târziu a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar piesa ”Un actor grăbit”, compusă de Bogdan Cristinoiu, a fost aleasă piesa anului 1991.

Laura Stoica s-a născut pe 10 octombrie 1967.

Laura Stoica s-a stins din viaţă în urma unui accident de circulaţie. Artista a murit având alături pe viitorul soţ, bateristul Cristi Mărgescu, în data de 9 martie 2006.

Sursă text: Europa FM

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ