“Axente TV Show”, vineri la Sala Traube

0

Liceul Teoretic “Axente Sever” Mediaș organizează Balul Bobocilor 2014. Bazaţi pe premisa că televizorul ne invadează viețiile, balul bobocilor din acest an este pus sub genericul “Axente TV Show” și va oferi posibilitatea spectatorilor de a viziona diferite show-uri de televiziune expuse cu mare măiestrie de bobocii liceului. Întreg evenimentul promite multă distracție și destindere pentru toți spectatorii și protagoniștii.

Clasele a 11-a, organizatoarele balului, garantează faptul că bobocii sunt foarte bine pregătiți și deosebit de talentați, și că întreg evenimentul va rămâne în istoria L.T.A.S.. Cordonatorii balului din acest an sunt doamnele profesoare Duma Delia (dirig. a XI-a ȘN), Florea Gabriela (dirig. a XI-a MI), Hudea Ioana (dirig. a XI-a IS) și Hulpuș Elena (dirig. a XI-a Filo)

Balul va avea loc la Sala Traube în data de 7 noiembrie 2014, începând cu orele 17:00. Distracția va continua în discoteca din incinta ștrandului Mediaș (SUN Club) începând cu ora 21:00. Biletele se pot achiziționa de la elevii claselor organizatoare.

afis balul bobocilor axente sever 2014

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ