Biserica alaturi de Consiliul Local al Tinerilor

0

 

Campania umanitară „Hrăneşte un zâmbet” mobilizează din ce în ce mai mulţi medieşeni. Până în momentul de faţă, reprezentanţii tinerilor, au dăruit elevilor mai nevoiaşi peste 140 de pachete. Alimentele şi produsele de igienă care constituie darurile Consiliului Local al Tinerilor au fost donate  fie individual, de oameni cu spirit civic, oameni cu inimă mare, fie colectiv, de societăţi comerciale asemenea Societăţii Automecanica, Eco-Sal, Piata Prim-Com, sau instituţii de învăţământ cum este Şcoala Gimnazială nr.7.

De această dată, Biserica vine în ajutorul Consiliului Local al Tinerilor prin părintele Flaviu Fleşer şi al tinerilor cu care acesta organizează diferite activităţi educative. Preotul Flaviu Fleşer a susţinut şi ediţia trecută a campaniei „Hrăneşte un zâmbet”. Din nou se implică pentru a-i stimula şi pe cei care nu au donat să dăruiască pentru tinerii nevoiaşi, folosindu-se de puterea exemplului.

„Ne bucurăm că Biserica se împlică şi susţine campania noastră. Activitatea filantropică iniţiată de noi trebuie continuată în speranţa compensării faptei celei bune şi care să se reverse asupra întregii societăţi. Dorim să le mulţumim tuturor celor care donează şi celor care patronează campania noastră!” a explicat Sergiu Lazăr, primarul tinerilor.

Flaviu Fleser la cumparaturi (1) Flaviu Fleser la cumparaturi (2)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ