Tinerii Maghiari (UTDM Medias) sustin campania Hraneste un zambet

0

Asociaţia „Uniunea Tineretului Democrat Maghiar” Mediaş, parteneră la campania umanitară „Hrăneşte un zâmbet”, a făcut astăzi cumpărături într-un supermarket din oraş. Aceştia s-au alăturat campaniei din dorinţa de a sprijini Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş, respectiv tinerii defavorizaţi din Mediaş şi Ighişu Nou dar şi pentru a oferi un exemplu medieşenilor.

Conducerea UTDM Mediaş încurajează susţinerea acestei campanii şi consideră proiectul CLT-ului un proiect de mare necesitate în municipiul nostru. Totodată aceştia mulţumesc organizatorilor pentru oportunitatea de a oferi o şansă celor care doresc să facă o faptă bună de sărăbtori.

„Este a doua ediţie a campaniei Hrăneşte un zâmbet  în care partenerii noştri de la UTDM Mediaş se implică, asemenea Clubului Rotaract Club Mediaş. Împreună cu dânşii am dovedit că un proiect se caracterizează după rezultate, iar dacă rezultatele au fost puternice  şi colaborarea a fost una puternică. Considerăm că cele peste 140 de daruri oferite reprezintă un rezultat mare, puternic.  Tocmai din acest motiv dorim să le mulţumim partenerilor noştri UTDM şi Rotaract dar şi oamenilor cu suflet mare care se implică.” a declarat Sergiu Lazăr.

UTDM Medias la cumparaturi (8)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ