Cati oameni au castigat la loteria bonurilor fiscale

0
citynews.ro
citynews.ro

Câştigurile la loteria bonurilor fiscale nu vor fi aşa de mari cum au sperat unii. Şi asta pentru că mii de oameni au făcut cumpărături de şase lei în data de 7 februarie.

Informaţia a fost furnizată de un mare operator de carduri bancare. În aceste condiţii, marele premiu de un milion de lei se va împărţi în mod egal mai multor cumpărători.

Pentru a-şi revendica premiile, câştigătorii trebuie să depună bonul fiscal, în original, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate sau a paşaportului şi o cerere scrisă.

Valoarea totală a premiilor, de un milion de lei, se va împărţi în mod egal între toate persoanele care solicită şi îndeplinesc condiţiile loteriei bonurilor fiscale.

Însă, potrivit Visa, peste 2.000 de români au făcut cumpărături câștigătoare, cu valoarea între 6 și 6,99 lei, în ziua de 7 februarie.

Astfel, milionul de lei promis ca premiu de autorități se va împărți în mod egal, iar fiecare român ar urma să primească aproape 500 de lei, după ce vor fi reținute impozitele de către ANAF.

Sursă text: digi24.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ