Intalnire pe tema fondurilor europene la Medias

0

Ai o idee de proiect ce ar putea fi realizată cu fonduri europene INFOBIZsau vrei să afli mai multe detalii despre finanțările de la Uniunea Europeană pentru perioada 2014-2020?

Centrul de Informare și Asistență în Afaceri InfoBiz organizează vineri, 17 aprilie 2015, ora 17.00, la sediul Primăriei municipiului Mediaș, Sala Daniel Thellmann, o întâlnire pe tema accesării fondurilor europene.

Criteriile necesare pentru îndeplinirea condițiilor de eligibilitate atât ale proiectului, cât și ale solicitantului, noutățile aduse de programele operaționale aferente perioadei 2014 -2020, precum și etapele pe care trebuie să le parcurgă un proiect de la idee până la implementare vor fi detaliate în cadrul evenimentului de către experții în accesarea fondurilor europene ai Centrului InfoBiz.

Această acțiune face parte din campania de informare desfășurată de Centrul InfoBiz, sub deviza „Cu bani europeni pe drumul spre succes!“, ce urmărește să încurajeze cetățenii să acceseze fonduri europene.

Centrul de Informare şi Asistenţă în Afaceri InfoBiz este o organizaţie non-guvernamentală care îşi propune să creeze cea mai puternică comunitate a oamenilor de afaceri, a cărei voce să fie respectată şi apreciată.

„Am lansat această campanie pentru că ne dorim ca informațiile referitoare la fondurile europene să ajungă mai aproape de cetățeni și să deschidă noi perspective legate de înființarea unei afaceri, dezvoltarea uneia existente sau de extinderea activității către alte domenii.

Fondurile europene sunt totodată un instrument important pentru modernizarea comunităților locale. Evenimentul este deschis tuturor persoanelor care vor să afle răspunsurile la întrebările legate de oportunitățile de finanțare europeană pentru perioada 2014-2020“, a declarat președintele Centrului InfoBiz, Ciprian Faraon.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ