Christine Thellmann isi doreste „Un Medias Altfel!”

0

Christine ThellmannChristine Thellmann-modelul unei administrații noi. Christine Thellmann, un tânăr bineintenționat și curajos, dorește schimbarea modului de administrare a Mediașului. Christine Thellmann dorește să facă un parteneriat solid și corect cu medieșenii.

„Proiectul meu pentru Medias este unul simplu și realizabil: medieșenii hotărăsc direcția proiectelor de dezvoltare pe care împreună să le punem în practică.

Rezolvarea problemelor de infrastructură rutieră reprezintă prioritatea numarul 1 a Mediașului. Sunt și eu sofer în Medias și sunt la fel de nemulțumită de situația deplorabila în care se află drumurile noastre. A venit vremea să facem ordine fără studii complexe, fără amânări și fără interese ascunse.

Realizarea centurii ocolitoare a Mediașului este un proiect amplu, absolut necesar-foarte sensibil și trebuie tratat ca atare.

Învățământul și serviciile medicale de calitate, includerea în circuite turistice naționale și internaționale a monumentelor istorice, parcuri și spații verzi bine întreținute, curățenia, dezvoltarea transportului electric-sunt câteva dintre lucrurile care trebuie să fie realizate sau îmbunătățite radical.

Firmele mici și mijlocii sunt inima dezvoltării economice oriunde în lume. Reducerea birocrației, atragerea de investitori și acordarea de facilități locale pentru crearea de noi locuri de munca sunt elemente pe care pot și vreau sa le fac. Fiind tânără, cunosc problemele tinerilor foarte bine și în mod cert voi rezolva o mare parte dintre ele. Un bun primar vorbește cu oamenii si după ce campaniile electorale s-au incheiat. De aceea ușa mea va rămâne deschisă tuturor medieșenilor pe toata durata mandatului.

Îi invit pe toți cei care vor un Mediaș ALTFEL–al colaborării, responsabilității și consecvenței, să se alăture echipei mele de voluntari. Împreună putem face la Mediaș o administrație corectă, numai în folosul medieșenilor !” a declarat Christine Thellmann.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Christine-Thellmann/

Comunicat de presă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ