Cine este tanara care s-a dezbracat pe teren la meciul Romania-Grecia

0
cristina_soare_2_03398400
www.dcnews.ro

O tânără a intrat pe teren, în timpul meciului dintre România și Grecia din preliminariile EURO 2016, și și-a dat tricoul jos.

În prima repriză a întâlnirii din preliminariile Campionatului European din 2016, o spectatoare a pătruns pe teren până în apropierea careului grecilor, dar a fost oprită rapid de stewarzi. Deși s-a crezut că tânăra – îmbrăcată doar cu un sutien și purtând un tricou în mână – ar fi avut drept scop să se dezbrace, ea și-ar fi dorit cu totul altceva: să susțină Craiova.

Tânăra este fan al Universității Craiova și a încercat să intre pe teren cu mesajele „Justice for Craiova” şi „C.S.U. = mafia”.

Fiindcă nu putea pătrunde pe stadion cu aceste înscrisuri, a îmbrăcat un alt tricou peste acesta. În momentul în care a sărit gardul dintre tribună și teren, a încercat să-l dea jos pe cel deasupra, dar s-a dezbrăcat de ambele și a rămas doar cu sutienul, „echipament” pe care îl purta și când a fost oprită de stewarzi.

Aceasta a fost amendată cu 500 de lei și a primit interdicția de a mai intra pe un stadion de fotbal pentru un an de zile.

Sursă text & foto: dcnews.ro.

cristina_saore_3_21432100
www.dcnews.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ