Laura Gherescu si CRBL au lansat un nou single, insotit de videoclip

0

laura feat crbl artwork“Până când?” este numele noului single pe care Laura Gherescu îl lansează astăzi, împreună cu CRBL. Noua piesă beneficiază şi de un videoclip emoţionant, filmat pe acoperişul unei clădiri din Bucureşti.

Laura a fost extrem de încântată de colaborarea cu CRBL: “Prima imagine care mi-a venit în minte atunci când am ascultat piesa a fost cea a lui CRBL. Mi s-a părut că se potriveşte cu vibe-ul melodiei şi având în vedere că am lucrat cu el în urmă cu vreo 10 ani, n-am stat pe gânduri şi l-am sunat. A acceptat pe loc şi s-a apucat să construiască scenariul clipului!”, a spus artista.

“O cunosc pe Laura de mulţi ani, îmi place foarte mult vocea ei. Când am auzit piesa ‘Până când?’, mi-am dat seama că mă potrivesc foarte bine în poveste, aşa că am scris în câteva minute partea mea! Mă bucur să fac parte din acest proiect şi sper ca melodia să fie bine primită”, a spus şi CRBL.

Noul single este compus în studioul Mango Music, de Mihai Gruia şi Dorian Oswin, iar la versuri au contribuit şi Laura Gherescu şi CRBL.

Puteţi urmări aici noul videoclip Laura Gherescu feat. CRBL-“Până când?”, lansat împreună cu MediaPro Music care deja a acumulat peste 350000 vizionari în câteva zile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ