Citește asta cu atenție dacă vrei să pariezi online la Fortuna

0

Asigură-te că ești la curent cu toate aceste informații, înainte de a-ți deschide un cont nou și de a plasa primele pariuri online la Fortuna, operatorul care a impresionat pariorii din România încă de la debutul său pe piața locală de jocuri de noroc.

Fortuna este o agenție fondată încă din 1990, la Praga și activează atât în mediul online, cât și în cel offline. Această simbioză a lăsat loc unor posibilități la care mulți operatori visează. Grupul deține peste 1.600 de agenții stradale în Cehia, Slovacia și Polonia.

Debutul său pe piața românească a fost unul cât se poate de spectaculos: Fortuna a cumpărat nu mai puțin de 400 de agenții de la fostul important operator PublicBet și a deschis alte două sute la numai câteva luni după lansare. În momentul de față, Fortuna este casa de pariuri care deține și cele mai multe unități, și anume 775 de agenții, întinse pe tot teritoriul țării, atât în spațiul urban, cât și în cel rural.

Platforma de pariuri online a celor de la Fortuna a fost lansată la scurt timp distanță, iar acest lucru a fost posibil datorită faptului că agenția dispunea deja de o platformă testată și eficientă de pariuri online, pe care ar trebui doar să o traducă și să o adapteze pentru piața românească.

 Fortuna Pariuri Online

Miza minimă acceptată per bilet sau linie din sistem este de numai 0.4 RON, lucru care îi atrage pe cei care obișnuiesc să joace bilete de tip sistem, cu sau fără baze. Chiar dacă portofelele electronice nu sunt incluse printre metodele de plată acceptate, la Fortuna se pot efectua depuneri prin card bancar, Paysafecard sau accesând sistemul Fortuna Cashpoint.

Orice persoană din România care a împlinit vârsta de 18 ani poate paria online la Fortuna fără să aibă nevoie de cont sau card bancar și nici de nimic altceva decât de numerar. Toate cele 775 de agenții stradale Fortuna pot alimenta contul tău deschis online. Ai nevoie doar de numele de utilizator al contului pe care l-ai creat online, de buletin și de cel puțin 10 RON. Tot în agențiile de cartier poți retrage și câștigurile realizate pe internet, oricând îți dorești acest lucru.

Această facilitate este una extrem de apreciată și binevenită, mai ales în rândul persoanelor care au oarecare rețineri cu privire la efectuarea plăților pe internet.

Pe lângă faptul că jucătorii pot închide pariurilor prin intermediul funcției Early Cashout, Fortuna le propune pasionaților și o serie de oferte extrem de tentante, însă una dintre ele îi avantajează pe pariorii chibzuiți. Joacă Asigurat este numele ofertei care îi ajută pe pariori să-și recupereze miza – până la 20 RON – sub o anumit formă, în cazul în care au pierdut un bilet cu 4 selecții care avea o cotă totală de cel puțin 5.00.

Dacă vrei să pariezi la Fortuna, nu uita să răsfoiești recenzia completă a acestei case de pariuri online și pe site-ul comunității pariorilor din România, pentru că acolo vei găsi oferte inedite și informații bine-documentate despre toți operatorii de pariuri online licențiați la noi în țară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ