Conferință la Mediaș: Secretul de acasă al copilului performant, 3 chei care deschid ușa succesului

0
afis-17sept-siteeeeIn data de 17 septembrie 2016 Andreea Marian prin proiectul Mana in Mana cu Fericirea organizeaza, impreuna cu Oana Moraru conferinta Secretul de acasa al copilului performant – 3 chei care deschid usa succesului.
Evenimentul este ultimul de aceasta anvergura programat la Medias pentru acest an și vizeaza atat părinți cat și profesori care sunt interesati sa afle  despre ferestrele de oportunitate ale fiecărei vârste, despre cum apare învățarea durabilă, cum se formează motivațiile adevărate, direcția în viață și valoarea personală.

Oana Moraru va aborda subiecte sensibile in contextul actual al educatiei in Romania, percum:

– Care sunt ferestrele de oportunitate pentru cele mai importante lecții în viață? De ce avem copii ”buni” și ”copii slabi” în clase? Cine e responsabil pentru decalajul de performanță?

– Ce anume contează la fiecare vârstă și care întârzieri sunt greu de recuperat în fața presiunilor școlare? Care este rolul familiei și care este responsabilitatea școlii?
– Cum se susține, de acasă, efortul școlar și care sunt motivațiile care-i fac pe copii să evolueze?
– Cum ajuți un copil în impas școlar? Cum îl susții pentru performanță? 
– Ce contează, cu adevărat, pentru lumea de mâine? care sunt competențele-cheie ale omului de succes?

OANA MORARU este învățătoare și profesor de Limba română și engleză, absolventă a Liceului Pedagogic București și a Facultății de Litere Universitatea București. Are o experineță de 20 de ani în învățământul privat și a sprijinit zeci de școli și grădinițe în procesul de autorizare și acreditare, încă din anul 2000. A format și a consiliat echipe de educatori și profesori, a alcătuit oferte educaționale, programe alternative și sisteme de monitorizare a progresului școlar.

Participarea la această conferință se face pe bază de înscriere. DEtalii despre eveniment si inscrieri gasiti pe pagina de Facebook Mana in Mana cu Fericirea Secretul de acasă al copilului performant – 3 chei care deschid ușa succesu sau la telefon 0745598141.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ