Cupa Interstar Sibiu a ajuns la final

0

Cea de-a XIII-a ediție a Cupei Interstar a ajuns la final. Aceasta a avut loc între 19 și 21 aprilie la Sibiu, pe terenurile sintetice de lângă Stadionul Municipal Sibiu.

În cadrul evenimentului organizat de A.S.F.C Interstar Sibiu au participat 36 de echipe din 8 județe și o regiune din Serbia.

Mai precis, turneul a reunit nu mai puțin de 450 de participanți din țară și din străinătate, aceștia fiind distribuiți pe patru categorii: U7,U8,U9 și U10.

,,Au fost meciuri frumoase, în care toți copii, mici fotbaliști, și-au arătat prin performanțele lor sportive preocuparea față de acest fenomen numit fotbal. Vorbim despre un eveniment sportiv foarte important pentru Sibiu. Noi ne bucurăm că am putut vedea meciuri de o buna calitate aici și vă asigur că Fair Play – ul a fost prezent pe tot parcursul turneului. Felicitari tuturor participanților și susținătorilor lor.”, a declarat Caius Bara, președinte A.S.F.C Interstar Sibiu.

,,A mai trecut o etapă peste cel mai longeviv turneu organizat la Sibiu. S-a putut observa încă o dată că România are talente. Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit și ajutat la organizarea acestei ediții.Impreuna cu ai mei colegi le dorim tuturor sărbători fericite „, a declarat antrenorul Interstar Sibiu, Daniel Murășan.

Organizatorii menționează că sub culorile F.C. Hermannstadt a jucat o grupă pregătită de Interstar Sibiu, în baza unui parteneriat între cele două grupări. De asemenea, fiecare participant a primit o medalie și o diplomă din partea organizatorilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ