De ce este căutată broderia și de ce recomand „Cadouri cu broderii Mediaș” (P)

0

Am căutat în aceste zile pentru botezul fetiței mele o firmă sau o persoană care să ofere servicii de broderie, motiv pentru care mi-am propus să vă explic pe scurt, de ce este căutată broderia.

Răspunsul este unul foarte simplu: pentru că o broderie înfrumusețează, înnobilează și dă o notă personală, dar mai ales autentică oricărui produs pe care se aplică. Uneori, o simplă monogramă, un ornament, un ecuson sau un blazon, poate face dintr-un articol de îmbrăcăminte obișnuit, comun, un lucru deosebit, cu totul și cu totul special.

Acesta și este rolul și scopul broderiei, iar prin faptul că firele cu care se realizează acum o broderie la mașină, sunt colorate și tratate prin tehnologii moderne de ultimă oră, fac ca broderia să devină practic indestructibilă să nu își piardă nici luciul, nici aspectul reliefat și nici intensitatea culorilor, chiar și după câțiva ani buni de purtare.

Dacă aveți un bebeluș în familie sau printre prieteni și nu vreți să fiți în poziția de a oferi un cadou identic cu altul, „Cadouri cu broderii Mediaș” este soluția.

Cu ajutorul Denisei Bârsan, veți reuși să fiți originali. Asta dacă vă doriți să oferiți cadouri originale și personalizate, care să-și păstreze utilitatea în timp și să rămână o amintire valoroasă peste ani.

Prin proiectul „Cadouri cu broderii Mediaș” , Denisa vă oferă produse brodate cu numele bebelușului, data nașterii sau a botezului, broderii cu personaje din desene animate sau pentru orice altă ocazie (Paște, Crăciun, ori zi de naștere).

Galerie foto cu produsele din cadrul proiectului „Cadouri cu broderii Mediaș”

Pagina de facebook: „Cadouri cu broderii Mediaș”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ