Donație de 40.000 de lei din partea Asociației Ardealul Mediaș pentru Spitalul Municipal

0

Asociația Ardealul Mediaș, cu sprijinul Bachmann România, continuă și în acest an să sprijine activitatea Spitalului Municipal Mediaș.

În aceste zile a fost donat un echipament în valoare de aproximativ 40.000 de lei, mai exact o hotă bacteriologică necesară laboratorului de bacteriologie.

Tinand cont de faptul ca pandemia nu s-a terminat incercam sa sustinem in continuare Spitalul Municipal Medias! Donatia din aceste zile in valoare de aproximativ 40.000 de lei a vizat o hota bacteriologica necesara laboratorului de bacteriologie.Acest demers a fost posibil datorita sprijinului companiei Bachmann Romania care nu este la prima implicare in sustinerea comunitatii si careia tinem sa multumim pe aceasta cale„, transmit reprezentanții Asociației Ardealul Mediaș.

La finele anului 2018, Asociația Ardealul Mediaș, cu sprijinul Bachmann România, a donat Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Mediaș un ecograf staționar cu troliu inclus, iar în 2020, după izbucnirea pandemiei, au sprijinit spitalul cu măști FFP2, mănuși, botoșei, viziere și teste rapide de anticorpi necesare în perioada respectivă pentru protecția personalului medical.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ