E.ON ofera 130 de premii si vouchere de vacanta clientilor care opteaza pentru factura electronica

0

e on mylinePână pe 31 decembrie 2015, E.ON Energie România desfăşoară concursul cu premii “Factura electronică te trimite în vacanţă!”. La concurs participă toţi clienţii, persoane fizice şi juridice, care au activat factura electronică în contul personal creat pe platforma online E.ON Myline. Valoarea totală a premiilor puse în joc se apropie de 150.000 de lei iar regulamentul complet al concursului poate fi accesat pe pagina de concurs disponibilă pe www.myline-eon.ro/concurs.

În fiecare lună, începând cu octombrie, se pot câştiga prin tragere la sorţi unul dintre cele 125 de premii atractive puse în joc: 20 tablete Samsung TabS, 20 telefoane Samsung Galaxy S6, 40 carduri cadou în valoare de 1.000 lei fiecare şi 40 de tricouri semnate de Gheorghe Hagi.

La ultima extragere, care va avea loc în 15 ianuarie 2016 şi la care vor participa toţi clienţii care au activat factura electronică până la data de 31 decembrie 2015, E.ON Energie România va acorda şi 5 vouchere turistice a câte 9.000 lei fiecare, prin care câştigătorii beneficiază de o vacanţă cu destinaţie la alegere, alături de cei dragi.

E.ON Myline înseamnă economie de timp şi resurse iar utilizarea sa aduce avantaje imediate precum factura electronică (în format pdf) cu valoare fiscală, disponibilă imediat după emitere şi informare pe e-mail şi în căsuţa de mesaje din contul clientului, de fiecare dată când se emite factura.

Totodată, accesul la cea mai extinsă plajă de modalităţi de plată a facturilor, fără comision, activarea şi transmiterea autocitirii indexului contor, activarea şi actualizarea programului sau a convenţiei de consum, modificarea adresei de corespondenţă şi alte informaţii utile, disponibile non-stop, se numără printre beneficiile aduse pentru utilizatori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ