Medieseanul Mihai George Corui isi lanseaza albumul de debut: “Vad inainte, antrenorule”

0

afis-lansare-carte-mihai-george-coruiAsociația culturală “ Mediașul Nostru “ alături de Casa Gazelor Naturale invită medieșenii la o nouă lansare de carte, care va avea loc miercuri, 21 octombrie, începând cu ora 18:00. Este vorba despre volumul “Văd înainte, antrenorule”, ce va fi lansat la sediul Casei Gazelor Naturale, din strada Șoseaua Sibiului nr. 5.

Potrivit reprezentanților asociației, volumul de debut al medieșeanului Mihai George Corui este o lucrare de povestiri și schițe, realizată în colaborare cu o editură din Cluj-Napoca.

Volumul va fi prezentat de Nadia Baciu, manager al editurii EcouTransilvan și dr. Remus Sipos.

“In paginile cartii scrise de Mihai George Corui va asteapta o lectura placuta si usor meditativa, cu valente filosofale, dezvaluind intensitatea si profunzimile unor trairi conturate in liniile unei realitati apropiate tuturor categoriilor de cititori”, scrie Mihaela Rascu, in prefata volumului.

Mihai George Corui s-a nascut la Medias, la 23 aprilie 1969. A terminat Liceul de matematica-fizica „Axente Sever“ din localitate, a absolvit Facultatea de Constructii de Masini din cadrul Univ. Tehnice Cluj-Napoca în 1996, iar din 2003 este inginer mecanic la Serviciul Mecano-Energetic din cadrul S.N.G.N Romgaz S.A., Sucursala Targu Mures. Practica baschetul inca de la sase ani, primii pasi fiind facuti sub indrumarea profesorului emerit Octavian Serban de la CSS Medias.

“Component al echipei nationale a Romaniei la toate nivelurile de varsta, am peste o suta de meciuri jucate la nationala de seniori a Romaniei. Dupa incheierea carierei de jucator de baschet profesionist, am devenit antrenor al echipelor de divizie A din Targu Mures, Medias, Timisoara. Am fost desemnat antrenor secund al Nationalei de Baschet Seniori a Romaniei, activez peste doi ani la carma acesteia, în campania de calificare la Campionatul European din anul 2008, ce s-a tinut in Franta.

Actualmente, am demisionat din toate functiile posibile, am deschis si detin un club privat de baschet de copii, pe nume TOGETHER Baschet Club in Targu Mures. Aici indrum pasii celor aproximativ cincizeci de copii din cadrul grupelor Blue Angels” , spune Mihai.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ