Ești în căutarea unui fotograf cu experiență pentru nunta ta ? Vezi recomandarea Obiectiv Media!

0

Cu siguranță fiecare dintre noi va face la un moment dat pasul cel mare, nunta mult așteptată. Un moment unic în viață, care vrem să iasă cât mai frumos și să ne aducem aminte de fiecare dată cu drag. De aceea, avem nevoie printre altele de un fotograf cu experiență care să surprindă ceea ce simțim cel mai mult, bucuria din suflet, emoția sau…emoțiile.

De aceea, astăzi vă prezint o altă recomandare în ceea ce privește fotografia. Probabil vă întrebați de ce îl recomand.

Din punctul meu de vedere, o nuntă nu trebuie deloc tratată ca o ședință foto, pentru că aceasta are loc separat, atunci când mirii, împreună cu fotograful decid sa o facă.

Astfel că fotografiile de nuntă trebuie să surprindă evenimentul într-un mod cât mai creativ și artistic.

Iar aici intervine motivul pentru care m-am decis să îl recomand pe fotograful Cristi Holerga, cu care am stat în aceste zile de vorbă, iar mai multe amănunte poți afla din rândurile de mai jos:

Obiectiv MediaNe spui te rog câteva cuvinte despre tine ?

Cristi Holerga: Fotografia de nuntă este pasiunea mea. Lucrez în stil fotojurnalistic, în sensul că îmi place să scot la iveală momentele care în mod normal se pierd sau trec neobservate pe perioada nunții. De multe ori mă simt ca la vânătoare! Vânez efectiv momentele din ziua nunții, astfel încât, atunci când mirii văd fotografiile, descoperă momente și detalii de care nu au cum să-și amintească din cauza tensiunii și stresului pe care l-au avut în ziua nunții. Pentru mine ASTA înseamnă fotografia de nuntă.

O.M: Faci și fotografii formale ?

C.H: Evident! Însă chiar și atunci, decât să dau indicații, mai bine prefer să scot emoția la suprafață. Este momentul în care creez un moment în care să-i surprind, astfel încât să nu apuce nimeni să-și pună pe față zâmbetul acela formal.

O.M: Nu e mai ușor să îi rogi sa zâmbească ?

C.H: Ba da, dar nu va fi nicioadată același lucru. Pentru că orice om (cu excepția celor care fac modeling) devine crispat în fața aparatelor de fotografiat, și pentru că nu știe ce are de făcut, încearcă să zâmbească. Problema este că se vede foarte clar că avem de-a face cu un zâmbet fals și inestetic. Prefer să CREEZ momentul oportun în care ei să zâmbească natural.

O.M: Care crezi că sunt calitățile care te recomandă pentru a fi ales de cei interesați ?

C.H: Întotdeauna am mers pe principiul că dacă pui pasiunea pe primul loc, restul lucrurilor se vor derula de la sine.
Fiecare nuntă este diferita. Fiecare nuntă îmi oferă momente diferite, momente care fac ca la sfârșit, nici unul din albumele foto să nu semene între ele (decât dacă mirii au anumite preferințe).

Sute de momente trec neobservate prin fața mirilor în ziua nunții din cauza preocupării lor pentru ca totul să decurgă bine.

Țelul pe care îl am când fotografiez o nuntă este să surprind printre altele și momente pe care ei în mod normal le pierd.

Nimic nu este mai interesant și mai emoționant decât să ai posibilitatea peste ani, să răsfoiești albumul foto și să poți efectiv să retrăiești anumite momente, pline de încărcătură emoțională. Acele momente rămân depozitate în interiorul sufletului, iar albumul foto devine calea de acces către aceste amintiri.

Așadar dacă ești în căutarea unui fotograf pentru nunta ta, îl poți contacta pe Cristi pe pagina lui de Facebook aici, sau pe site-ul oficial aici.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ