Florin Piersic vine la Medias

0

FLORIN PIERSICDirecţia pentru Cultură vă invită marţi, 31 martie, ora 19.00, la Sala Traube la spectacolul „Străini în noapte“, regizat de Radu Beligan, cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu în distribuţie. Spectacolul se clasează şi în prezent pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor de teatru, fiind o adevărată operă de artă.

Protagoniştii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi Medeea Marinescu, o actriţă valoroasă pentru generaţia ei, a cărei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic şi remarcabil al maestrului “Mărgelatu”, transmit organizatorii.

Rezumatul piesei:

În piesa “Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă şi tânără. Ea ştie cine este el şi tocmai de aceea şi-a propus să-l însoţească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru ce îi va schimba viaţa. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturiseşte mai întâi că este prostituată şi îi cere bani, apoi că de fapt este reporter şi că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situaţie sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

O comedie romantică cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre cum timpul ne schimbă. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.

Cei care vor să cunoască povestea celor doi actori pot achiziţiona bilete de la Sala Traube, începând de marţi 10 martie 2015.

Preţul unui bilet este de 40 de lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ