Lufthansa conectează direct sudul Transilvaniei de întreaga lume prin zborurile disponibile de la Aeroportul Internațional Sibiu

0

Compania aeriană Lufthansa creștefrecvența zborurilor săptămânale pe ruta Sibiu – Münchenîn sezonul de vară 2024, respectiv de la sfârșitul lunii aprilie vor fi disponibile 19 frecvențe săptămânale, aceast nivel apropiindu-se de nivelul operat în anul 2019 când au fost disponibile 21 frecvențe săptămânale.

Această creștere se traduce prin adăugarea de zboruri suplimentare pe parcursul săptămânii, astfel, pasagerilor care aleg aceste zboruri de conexiune li se oferă opțiuni variate de orare și rute. În zilele de luni, marți, miercuri, joi și duminică va exista disponibilitate pentru trei zboruri zilnice, iar în zilele de vineri și sâmbătă de două zboruri zilnice.

Pasagerii noștri vor beneficia acum de o varietate mai mare de opțiuni de călătorie pe ruta Sibiu – München, permițându-le să aleagă programul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

Această expansiune reflectă angajamentul continuu al companiei aeriene față de sudul Transilvaniei prin dezvoltarea operațiunilor de la Aeroportul Internațional Sibiu și dorința de a oferi mai multe opțiuni și flexibilitate pasagerilor care accesează serviciile aeroportului sibian.

Astfel, grupul Lufthansa asigură zboruri de conexiune care permit pasagerilor să călătorească între destinații care nu sunt deservite directde la Sibiu prin două mari hub-uri în vara anului 2024 operând 26 frecvențe săptămânale, aici fiind incluse și zborurile zilnice spre Viena asigurate de compania aeriană Austrian Airlines, parte a grupului. Frecvența zilnică a zborurilor spre Viena este disponibilă din 31/03/2024.

Pentru mai multe informații despre noile frecvențe sau pentru a efectua rezervări, vă rugăm să vizitați website-ul companiei aeriene www.lufthansa.com.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ