Medieșeanul Tavi Isăilă este noul președinte interimar al Camerei de Comert, Industrie și Agricultură a Județului Sibiu

0

Pentru o buna informare a opiniei publice, în spiritul transparenței deciziilor organizației și în interesul mediului de afaceri al Județului Sibiu, vă comunic următoarele:

La data de 14.05.2021 a avut loc Adunarea generală a C.C.I.A. Sibiu urmata de convocarea ședinței Extraordinare a Colegiului de Conducere al Camerei in data de 27.05.2021.

In urma acestor doua ședințe si a voturilor exprimate, am preluat interimar, conform statutului, Președinția Camerei de Comert, Industrie si Agricultură a Județului Sibiu.

Vă asigur pe această cale de faptul ca voi propune Colegiului de Conducere să facem o prioritate din sprijinirea companiilor județului Sibiu și îmi doresc, atâta timp cât dețin această poziție onorantă, o buna colaborare instituționala cu toți reprezentanții autorităților județului numiți sau aleși, așa cum este normal si firesc.

De asemenea efortul nostru îmi doresc sa se canalizeze către viitorul organizației, către găsirea unei soluții pentru locația noului sediu al C.C.I.A. Sibiu și diverse acțiuni specifice care se încadrează în obligațiile statutare ale Camerei.

Vă asigur că activitățile Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura se desfășoară în continuare în mod statutar și obișnuit.

Mai multe informații se găsesc pe site-ul camerei, procesele verbale de ședinta fiind disponibile la adresa:

http://infosibiu.eu/wp-content/uploads/2021/05/proces_verbal_AGA.pdf

http://infosibiu.eu/wp-content/uploads/2021/06/02-Proces-verbal-colegiu-27-mai-2021.pdf

Cu stimă,                                                                                                                

Vicepreședinte în exercițiu,

Președinte interimar al C.C.I.A. Sibiu

Ec. Octavian Isailă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ