Mediesenii sunt invitati la miscare si voie buna. Vezi amanunte!

0

Afis SS 2016 siteRotaract Club Mediaș invită medieșenii la cea de-a treia ediție a Sărbătorii Sănătății, un eveniment dedicat mişcării şi nutriţiei, pentru o viaţă sănătoasă, ce se va desfăşura la Mediaş în data de 16 aprilie 2016, în intervalul orar 10:00-15:00.

Prin acest proiect organizatorii și-au propus să determine locuitorii din Mediaș și împrejurimi, de toate vârstele, să participe la demonstrații ale diferitelor sporturi, precum Aerobic, Tae Bo, balet, qigong, handbal, tenis, baschet pentru a-și alege varianta cea mai potrivită pentru ei, dar și pentru a fi informați despre importanța nutriției și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Ce se va întampla în cadrul evenimentului?

-Antrenorii/Instructorii prezenţi vor aduce flyere prin care îşi vor promova activitățile.
-Se va face o demonstraţie a sporturilor practicate la nivel de oraş (instructorii vor veni împreună cu cei care participă în mod normal la cursurile lor – dar pot participa, și chiar sunt încurajați să o facă, toți amatorii de mișcare).
-Participanţii pot cere informaţii despre diferitele sporturi care vor fi promovate şi se pot înscrie;
-Profesori din cadrul Clubului Sportiv Școlar vor coordona activități în aer liber, în funcție de interesul participanților (tenis, baschet, fotbal).
-Va exista un stand al Crucii Roșii Mediaș;
-Vor exista și standuri cu produse sănătoase.

La finalul evenimentului va avea loc o tombolă cu premii oferite de antrenori/instructori și magazinele cu produse sănătoase.

„Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați site-ul nostru http://rotaractmedias.org/,  pagina de Facebook https://www.facebook.com/RotaractClubMedias și nu ezitați să ne contactați pe email-ul: office@rotaractmedias.org„, transmit organizatorii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ