Meditur opereaza doua noi trasee si a prelungit programul liniei L2

0

meditur-autoÎncepând de astăzi, operatorul de transport în comun, Meditur S.A, a făcut următoarele modificări în programele actuale de transport dupa cum urmează:

T raseu nou – experimental, pentru elevi

– Str. Vidraru (statie acoperita) – Scoala I. Bathory (Str. Mihai Viteazu, Str. J. Honterius) – Liceu St. L. Roth si Scoala H. Oberth (Piata G. Enescu)

Traseu nou – Linia 8 (experimental), pentru angajatii societatilor comerciale din Cartierul Mosna si pentru rezidentii din acest cartier.

– Str. Vidraru – Pod Mosnei, prima plecare este la ora 6:30.

– Str. Mosnei – Kaufland, incepand cu ora 10:00 pana la ora 15:00

         Plecari Str. Mosnei                                     Plecari Kaufland

         interval orar  10:00 – 15:00                      interval orar 10:30 – 14:30

                                            (circula din ora in ora)

 Extindere program Traseu Linia L2 (experimental)

„Acest traseu este identic cu cel actual din punct de vedere al statiilor, modificarea constand in faptul ca orarul de functionare se prelungeste cu 2 ore, la solicitarea locatarilor din zona Str. Stadionului si a strazilor adiacente. Astfel, numarul de curse devin 12 in loc de 10. Programul este executat de acelasi microbuz si acelasi conducator auto, retragerea la garaj efectuandu-se la ora 18:30 de pe Str. Bucegi, dupa ultima semicursa de la ora 18:00 cu plecare de la Biserica Valea Lunga. In functie de rezultatele monitorizarii, numar de calatori transportati cu bilete, abonamente sau carduri valorice, aceste modificari pot ramane definitive sau va implica revenirea la forma programului actual”, spun reprezentanții societății Meditur.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ