Municipalitatea lansează sesiunea de selecţie publică a proiectelor pentru activități culturale

0

Primăria Mediaș lansează în data de 23 martie 2017, sesiunea de selecţie publică a proiectelor pentru activități culturale care vor beneficia de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Mediaş pe anul 2017.

Propunerile de proiect pot fi depuse în perioada 23 martie – 24 Aprilie 2017, la Registratura Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret.

Acordarea de finanţări nerambursabile şi criteriile pe baza cărora se atribuie acestea sunt reglementate de „Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi culturale nonprofit de interes general“ aprobat prin HCL 111/ 17.03.2017.

Ghidul de finanţare precum şi formularele de solicitare a finanţării pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Municipiului Mediaş.

Informaţii suplimentare cu privire la procedura de selecţie a proiectelor pot fi obţinute la sediul Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret – Primăria Municipiului Mediaş.

Perioada de selecție a activităților sportive conform „Ghidul privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități sportive nonprofit de interes general” va fi adus la cunoștință după publicarea acestuia în Monitorul Oficial.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ