PREMIERA: Robert Toma lanseazA single-ul „Tot ce mi-a ramas”, feat Adda si Liviu Teodorescu

0
www.zutv.ro
www.zutv.ro

După colaborări cu artiști consacrați din România, pentru care a compus și produs piese – Marius Moga, Andra, Ruby, Amna, Corina – Robert Toma lansează primul sau single ”Tot ce mi-a rămas”, feat ADDA și Liviu Teodorescu, prietenii lui de la DeMoga Music.

O coproducție DeMoga Music și Cat Music, piesă „Tot ce mi-a rămas” este compusă de Robert Toma, împreună cu ADDA și Liviu Teodorescu, iar videoclipul, în regia lui ironic (Alin Sterian), exprimă faptul că dragostea învinge orice obstacol, chiar și un potop!
„Robert Toma este un artist ambițios și un super producător pe care l-am descoperit în Tabără de Muzică, în 2013. Noi toți din DeMoga Music îi susținem talentul!”, a declarat Marius Moga.

„Ma bucur foarte mult că Marius Moga a avut încredere în mine și așa am ajuns la DeMoga Music, unde mi-am dezvoltat latură artistică, din toate punctele de vedere. Acum îmi lansez prima piesă și am emoții, pentru că e proiectul meu de suflet și e și mai important pentru mine faptul că prietenii mei buni, ADDA și Liviu, cântă alături de mine”, a mărturisit Robert Toma.

Cei trei artiști au lucrat și pentru alți artiști cunoscuți din România și își doreau de foarte mult timp să lanseze o piesă împreună, iar acum au trecut la fapte.

„Ma bucur mult că fac parte din acest proiect și că lansăm o piesă împreună, după ce am lucrat la atâtea proiecte. Ne-am implicat cu tot sufletul și ne dorim că piesă să aibă ecou și să ajungă la oameni. Robert Toma este foarte talentat și este un artist complet. Sunt sigură că o să aibă un viitor strălucit în muzică, cu multă muncă și încredere în el”, a spus ADDA la rândul ei.

„Piesa asta s-a scris singură, are viață, iar noi doar am dat glas inimii. Am lucrat că nebunii luni întregi la piesă, că să o auzim în formă în care este acum. Sper din suflet că oamenii să o perceapă așa cum o simțim noi”, completează Liviu Teodorescu.

Poți urmării noul videoclip aici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ