Proiectului „Energia în spatele scenei” a ajuns la final

0

Proiectul ,Energia-în spatele scenei’organizat de către Muzeul Gazelor Naturale împreună cu Asociația Energia Inteligentă, a ajuns la final. 

Acțiunea și-a propus să îi aducă în lumina reflectoarelor pe jurnaliștii implicați în sectorul energetic, în semn de apreciere pentru întreaga lor activitate.           

Acesta a debutat în luna octombrie a anului 2020, a avut un parcurs frumos, s-a dialogat cu 19 jurnaliști care lucrează în redacțiile unor publicații și posturi de televiziune prestigioase din România.Prin realizarea acestui proiect am reușit să arătăm publicului faptul că, jurnaliștii se străduiesc să ofere informații veridice și de calitate, în ciuda provocărilor zilnice.                    

Timp de 9 luni, am aflat de la jurnaliștii din sectorul energetic, care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească o persoană care își dorește să ajungă om de presă, și s-a discutat despre avantajele și dezavantajele acestei meserii atât de solicitante.

Publicațiile care s-au alăturat acestui proiect sunt:Focus Energetic, Enerynomics, Energy-Center.ro, InvesTenergy, Radio România Actualități, Agenţia Naţională de Presă Agerpres, Energy Report, Financial Intelligence, Jurnalul Național, Adevărul, SpotMedia.ro, News.ro, NewsEnergy.ro, Televiziunea Română, Antena 3, Constributors.ro, Independent Commodity Intelligence Services, Forbes România, Romgaz.

Jurnalismul lor de calitate evidențiază progresele și trage semnale de alarmă asupra problematicilor din domeniu, punând în același timp presiune pentru respectarea condițiilor de mediu și de responsabilitate socială, responsabilizând toți actorii implicați în sectorul energetic.          

Proiectul a fost coordonat de către doamna Oana Langa-specialist relații publice în cadrul Muzeului Gazelor Naturale și Alec Rusanda-tehnician în cadrul Muzeului Gazelor Naturale și s-a încheiat cu o frumoasă reuniune care s-a desfășurat, la Muzeul Gazelor Naturale, în data de 24 iunie a.c., la care au participat ziariștii implicați în acest frumos proiect.

,,Energia-în spatele scenei’ a reușit să aducă în atenția publicului profesioniști, oameni determinați, pasionați, interesați de documentare și informare.Jurnalismul îți poate aduce imense satisfacții atunci când îl practici cu pasiune!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ