PSD Mediaș a lansat o petiție online împotriva nivelulul tarifelor de apă-canal practicate de Compania Apa Târnavei Mari

0

Partidul Social Democrat Mediaș a lansat o petiție online menită să atragă atenția asupra  nivelului prețurilor la serviciile de apă și canalizare furnizate de către Compania Apa Târnavei Mari.

De asemenea, partidul își exprimă îngrijorarea față de modul în care Consiliul Municipal Mediaș se implică în  managementul companiei, în calitate de acționar majoritar.

Serviciile de apăși canalizare sunt servicii de bază și ar trebui să fie accesibile pentru toți cetățenii, iar tarifele ar trebui să reflecte în mod corect costurile reale și calitatea serviciilor oferite. În acest moment suntem pe un rușinos loc 5 pe țară la nivelul prețului la apă și canalizare, iar acest lucru nu poate fi justificat în cazul ATM Mediaș. De ce cetățenii din sudul județului, din municipiul Sibiu și localitățile limitrofe plătesc cu 6,7 lei mai puțin pentru un metru cub de apă, față de cei din Mediaș și localitățile din nord-estul județului Sibiu? Asta în condițiile în care salariile din nord sunt semnificativ mai mici. Vorbim despre valori anuale de cel puțin 1.500 lei pe care familiile din nord le plătesc în plus față de cele din sud. Această nedreptate trebuie să înceteze!

Prin această inițiativă, PSD Mediaș își propune să strângă semnături pentru a atrage atenția autorităților și a solicita o reevaluare a tarifelor practicate de Apa Târnavei Mari și măsuri urgente care să reducă prețurile practicate, astfel încât aceste servicii să devină accesibile locuitorilor și să reflecte cu acuratețe serviciile oferite.

Partidul invită cetățenii interesați să se alăture demersului prin semnarea petiției disponibile online și să își facă auzită vocea în lupta pentru servicii publice de calitate și tarife echitabile.

https://www.petitieonline.com/reducei_preul_apei_-_petiie_pentru_reducerea_preului_ap-canal_la_atm_media?utm_source=whatsapp

Claudiu Mureșan,

Președintele Organizației Municipale PSD Mediaș

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ