Senatul României adoptă în unanimitate proiectul legislativ pentru tratamente stomatologice gratuite pentru persoanele cu handicap

0

Într-un gest care aduce speranță și sprijin pentru persoanele cu handicap din România, Senatul a adoptat în unanimitate un proiect legislativ inițiat de senatorul social-democrat Claudiu Mureșan.

Acest proiect are drept scop asigurarea accesului la servicii de medicină dentară și tratamente stomatologice gratuite pentru copii și adulți cu handicap.

Senatorul sibian Claudiu Mureșan și-a exprimat în mai multe rânduri convingerea că persoanele cu handicap și familiile acestora merită sprijin din partea statului în ceea ce privește îngrijirea medicală.

Cu certitudine, dacă există o categorie de populație care are nevoie de suport și ajutor medical pe acest segment, persoanele cu handicap și familiile acestora ocupă primele locuri„, a declarat senatorul într-una din postări.

Vestea bună a adoptării proiectului în unanimitate în Senat a fost primită cu bucurie și satisfacție.

Vești bune din Senat – proiectul meu care oferă tratamente stomatologice gratuite persoanelor cu handicap a fost adoptat în unanimitate„, a anunțat senatorul Mureșan pe paginile sale de social media.

Urmează ca proiectul să fie supus votului în Camera Deputaților, unde senatorul Mureșan speră că va fi susținut în același mod unanim ca în Senat.

Adoptarea acestui proiect legislativ reprezintă un pas important către asigurarea unui acces echitabil la serviciile medicale pentru toți cetățenii, indiferent de situația lor de sănătate sau de handicap. Astfel de inițiative demonstrează angajamentul și responsabilitatea statului față de binele și sănătatea tuturor cetățenilor săi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ