Rotaract Club Medias – parteneri exemplari pentru CLT Medias

0

Mai mulţi membri ai asociaţiei Rotaract Club Mediaş au făcut cumpărături pentru copiii defavorizaţi din Mediaş şi din satul aparţinător Ighişu Nou. Alături de Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş, iniţiatorul campaniei umanitare Hrăneşte un zâmbet, Rotaract Club Mediaş încearcă să hrănească zâmbetele a cât mai multor copii, oferindu-le o masă mai consistentă de Crăciun.

Rotaract Club Mediaş este partener în cadrul acestui proiect întrucât în oraşele în care organizaţia are o tradiţie mai lungă există un proiect asemănător.Rotaract Mediaş au fost susţinuţi financiar şi de alte persoane dornice să se implice direct în campanii umanitare şi să susţină comunitatea de tineri din Mediaş.

„În numele meu şi al colegilor mei din Consiliul Local al Tinerilor dorim să adresăm mulţumiri celor care susţin campania noastră şi sprijină lupta noastră de a oferi o masă mai bogată de Crăciun celor care sunt  defavorizaţi. Aici amintim de societatea Automecanica, prin domnul Mihai Cotei, pentru donaţiile de săptămâna trecută, amintim de toţi oamenii care de bună voie se implică şi susţin campania noastră, dar şi de partenerul nostru Rotaract Club Mediaş care oferă prin acţiunile desfăşurate un exemplu de sprit civic, de voluntariat, şi nu în ultimul rând, un exemplu al demnităţii.” a declarat Sergiu Lazăr, primarul tinerilor din Mediaş.

Jpeg

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ