Ziua Internationala a Persoanelor cu Handicap si 3 ani de la infiintarea C.R.R.P.H. Medias

0

varstnici centru 1În data de 3 decembrie 2014, sunteţi invitaţi la Centrul de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Mediaş situat pe strada Luncii nr. 1, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap și trei ani de la înființarea C.R.R.P.H. în Mediaș.

În fiecare an, la 3 decembrie este marcată Ziua Internaţională a Persoanelor cu Handicap. Această zi a fost adoptată de ONU în 1992 pentru a motiva populaţia să înţeleagă efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discriminarea. ONU doreşte ca întreaga lume să devină mai responsabilă în ceea ce priveşte integrarea persoanelor cu dizabilităţi în societate.

Programe artistice ce vor fi prezentate de beneficiarii centrului:
-colinde;
-poveşti moraliste;
-poezii de iarnă;
-jocuri colective;
-momente umoristice.

Programul manifestărilor din 3 decembrie începe la ora 11:00 şi cuprinde vizitarea centrului, prezentarea principalelor realizări ale Centrului, o expoziţie cu lucrări executate de beneficiari şi un program artistic oferit de beneficiari.

„Prezenţa alături de beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare pentru Persoane cu Handicap ne va onora”, spune Mircea Brînda, directorul C.R.R.P.H Mediaș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ