Servus Transilvania Fest #3 | Își deschide din nou porțile la Biertan

0

Iubitorii de rock, cultura tradițională și mâncare organică sunt așteptați la Biertan.

Servus Transilvania Fest a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție și se va desfășura între 18 și 20 august la Woistal, în apropiere de Biertan, județul Sibiu.

Anul acesta organizatorii au pregătit un adevărat regal, conceput pe trei axe: artistică, artizanala și turistică, orientate spre același scop: crearea unei experiențe unice atât prin diversitatea ei, cât mai ales prin spiritul comunitar pe care evenimentul îl promovează.

Astfel, muzica de calitate se întâlnește cu preparatele bio și produsele hand-made, invitând vizitatorii să se recreeze în natura într-un loc de o frumusețe deosebită, să se delecteze cu muzica bună, să savureze preparatele producătorilor organici locali și să achiziționeze produsele confecționate de mâna ale celor mai pricepuți meșteșugari din regiune.

Festivalul artistic cuprinde un concurs jurizat pentru trupe de tip newcomer și peste 15 trupe în recital, printre care Persefone (progressive metal, Andorra), Poem (progressive/ alternative, Grecia) Dirty Shirt (crossover folklore metal, România), Kempes (heavy metal, RO), Platonic Band (bluess/ jazz/ rock, RO), Dordeduh (ethnic folklore metal, RO), Indian Fall (black metal, RO), Still Awake (rock/ metal/ prog, DE), For The Wicked (metalcore, RO) și mulți alții. Organizatorii pregătesc, de asemenea, câteva surprize ce urmează să fie anunțate în curând.

Târgul de produse organice și hand-made va avea loc în interiorul spațiului de desfășurare a festivalului și reunește peste 20 de producători și artizani din regiune pregătiți să ofere publicului preparate gustoase (de la zacuscă și gemuri la brânzeturi și mezeluri de cea mai bună calitate), precum și o gamă largă de articole confecționate de mână din pâslă, lână, lemn, sticlă, ceramică, metal, împletite, brodate sau pictate cu motive tradiționale.

Evenimentul va avea loc în valea lui Otto Wagner, Woistal în germană, Voisala în română, la 2 kilometri de comuna Biertan, județul Sibiu, o localitate încărcată de istorie și tradiții, înconjurată de coline pitorești, prietenoase cu turiștii de toate vârstele.

Găsiți noutăți și mai multe detalii despre Transilvania Servus Fest pe pagina oficială de Facebook.

Biletele se pot lua online prin rețelele Eventim și Ambilet.

Vă așteptam cu drag. Servus!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ