Sofer prins de politisti pe DN 1, ruland cu o viteza de 205 km/h

0

Un conducător auto în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Republica Moldova, a fost surprins şi înregistrat cu aparatul radar rulând cu viteza de 205 km/k. Conducătorul auto a fost surprins pe DN 1, pe segmentul de drum Sibiu – Sebeş, în afara localităţii Sălişte, sector de drum pe care limita de viteză maximă admisă este de 100 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice! Tocmai de aceea este îngrijorător faptul că un conducător auto manifestă o asemenea atitudine în trafic, sfidând legea şi punând în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic.

Serviciul Rutier recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteză adaptată condiţiilor de trafic şi meteo şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

radar mare

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ