Stefan Stan s-a apucat de wakeboarding

0

Stefan Stan, castigatorul primului sezon al emisiunii “Vocea Romaniei”, a renuntat la vacanta de vara de anul acesta! Artistul a preferat sa se dedice solicitarilor venite din partea fanilor, gratie noului sau single, “Ne iubim”, lansat in urma cu o luna, alaturi de MediaPro Music.

Astfel, desi a fost cateva zile la Iasi, cantaretul isi va lua vacanta abia in octombrie. Mai mult decat atat, Stefan doreste sa se implice personal in realizarea clipului piesei si cauta diverse variante, ultima isprava fiind cursurile de wakeboarding.

“M-am incumentat sa ma inscriu din dorinta de a introduce in clip cateva cadre cu mine si cu bandul meu practicand acest sport nautic”, a spus Stefan Stan.

Extrem de incantat de senzatie si pentru faptul ca i-a iesit din prima ‘alunecarea pe apa’, Stefan intentioneaza sa suporte costurile sedintelor de wakeboarding pentru toti membrii trupei. Duminica aceasta, de la 21:30, in cadrul emisiunii D-Paparazzi, puteti urmari imagini spectaculoase cu Stefan Stan, practicand acest sport.

Noul single Stefan Stan – “Ne iubim” este despre dragoste, despre starile prin care trecem cu totii atunci cand iubim. „Vorbim despre o piesa vesela, perfecta pentru vara, cu un refren imposibil de uitat, care te incita la dans inca de la primele acorduri. O declaratie sincera de dragoste, care sper sa ajunga rapid la sufletele oamenilor!”, a explicat artistul.

Până atunci, poți asculta noul single al artistului, “Ne iubim”, aici.

STFEFAN STAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ