Ultima zi in care se pot nominaliza bloggerii preferati la Medias Blog Awards & Conference 2015

0

banner-blog-awards2015Editia a 6-a a Medias Blog Awards va avea loc in 26 Noiembrie 2015, ora 17:30 la Casa Gazelor Naturale si va fi o editie speciala.Medias Blog Awards are ca scop principal promovarea comunicarii on-line pentru diseminarea informatiei, participare publica si diversitate de idei. Totodata, Medias Blog Awards urmareste si dezvoltarea comunitatii virtuale mediesene si consolidarea parteneriatelor intre bloguri. In 2009 am avut 41 de participanti, in 2010 – 44, in 2011 – 53, in 2012-49, iar in 2014 -21. Datorita scaderii numarului de blogguri active la Medias, anul acesta ne-am gandit sa organizam si o conferinta prin care sa transmitem informatii de baza pentru cei care se gandesc sa-si deschida un blog si anume:

  • – ce este un blog ?
  • – cum iti construiesti un blog, de la A la Z ( platforma gratuita vs. domeniu propriu, blogspot vs. wordpress)
  • – cum sa-ti faci un plan editorial si ce sa scrii pe blog
  • – cum sa monetizezi un blog ( marketing afiliat, advertoriale, linkuri, campanii)
  • – blogging si podcasting
  • – avantajele bloggingului
  • Lista cu speakeri si prezentari in curand.

Nominalizari si premieri blogguri

Spre deosebire de anii trecuti, nu vom mai avea concurs pe categorii. Vom primi de la cititori nominalizari pentru bloggurile active pe care le vom premia cu diplome si materiale promotionale, dandu-le ocazia sa se prezinte si in cadrul conferintei,

Participarea la Medias Blog Awards & Conference 2015 este gratuita, cu sprijinul Casa Gazelor Naturale.

Medias Blog Awards & Conference 2015 este un concurs organizat de Feri Teglas Blog si Proiectul MediasLive cu sprijinul Casa Gazelor Naturale si Vitamina Marketing.

Formularul pentru nominalizare Medias Blog Awards & Conference 2015 il gasesti aici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ