Eveniment special pentru iubitorii de caini: DogFest ajunge la Sibiu

0

DogFest SibiuDogFest, organizat de Royal Canin, debutează din această toamnă în Sibiu. Stăpânii şi iubitorii de câini, sunt așteptați sâmbătă, 24 octombrie, începând cu ora 11:00 în parcarea magazinului Hornbach, pentru demonstraţii de dresaj, traseu de obstacole, concursuri de agilitate şi prezentări de rase.

 Cu ocazia deschiderii magazinului Hornbach Sibiu (Calea Șurii Mari, nr. 37), Royal Canin aduce în Sibiu evenimentul anual Dogfest, dedicat iubitorilor de animale organizat încă din 2013. Doritorii sunt așteptați împreună cu prietenii lor patrupezi să participe la traseul cu obstacole.

Important de ştiut este că toţi participanţii înscrişi în competiţie vor fi premiaţi de Royal Canin.

De asemenea, evenimentele au în program atât demonstraţii spectaculoase de dresaj pregătite şi executate de apreciaţi specialişti în domeniu, cât şi prezentări ale unor rase deosebite.

DogFest este un eveniment de referință pentru patrupezi, ce se desfășoară anual, devenind o tradiție în orașe precum Brașov, Timișoara, București, iar din această toamnă se extinde în Sibiu.

„Aşteptăm de fiecare dată cu mult entuziasm DogFest, un eveniment la care ţinem foarte mult și ne bucurăm că-l putem aduce acum în Sibiu, mai aproape de iubitorii de animale.

Proiectul s-a născut în 2012 cu intenția de a oferi proprietarilor de câini din orașe un eveniment aproape de ei, la care să poată participa împreună cu câinele, ca la o sărbătoare,” a spus Andrei Bărăgănescu, Events, PRO & KA Marketing Coordinator la Royal Canin.

”Fiecare câine e frumos și are ceva special, indiferent de talie sau rasă, și îi așteptăm pe toți la DogFest. La Royal Canin încercăm să asigurăm o hrană adecvată nevoilor fiecăruia și acum sărbătorim diversitatea acestei specii.

În primii doi ani ne-am bucurat de o prezenţă importantă (peste 200 de proprietari în 2012 și peste 600 în 2014) şi suntem convinşi că anul acesta vom aduce alături de noi şi mai mulţi câini, dar şi pasionaţi ai acestora,” a adăugat Andrei Bărăgănescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ