Un brand 100% local, se lanseaza la Medias

0

Asociația Phoenix-Speranța din Mediaș lanseaza brandul spheric pentru produsele realizate în cadrul unității protejate „Primul Pas”, unitate care include ateliere de tâmplărie, croitorie, cosmetice și decorațiuni și în care lucrează persoane cu dizabilități coordonate de instructori.

banner-sphericroDe ce spheric ?

Sfera este considerată forma geometrică tridimensională perfectă. Similar, afacerea socială a Asociației Phoenix Speranța este o forma perfectă de dezvoltare și implicare sociala prin cele trei dimensiuni benefice: implică persoanele cu dizabilități în procesul de producție, creaza plus valoare prin produsele de foarte bună calitate, reinvestește profitul în servicii sociale pentru beneficiari.

Cadourile corporate spheric

Gama de produse spheric se lansează cu 10 pachete cu cadouri corporate care reunesc eforturile creative a celor patru ateliere. De la globuri textile, cutii de ceai și de bijuterii decorate manual până la lumânări personalizate, felicitări 3D și aranjamente de masă. Prețurile Pachetelor spheric pornesc de la 50 lei și ajung până la 200 lei. Mai multe detalii pe www.spheric.ro și www.facebook.com/sphericro.

Sub brandul spheric urmează dezvoltarea gamei de produse cosmetice naturiste și a unui set de produse pentru industria hotelieră. Spheric este dezvoltat de către echipa Phoenix-Speranța împreuna cu un specialist in planificare strategica și o companie de consultanță în marketing.

Asociatia Phoenix-Speranta a luat fiinţă în 27 iunie 2001 pentru a veni în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi din Mediaș şi împrejurimi și abordează responsabil segmentul incluziunii socio-profesionale a persoanelor cu dizabilități cu peste 100 de persoane cu dizabilități asistate zilnic și 30 de persoane cu dizabilități angajate pe piața liberă a muncii.

afis-spheric-c12

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ