Un Pas Mare pentru Copiii cu Autism: Proiectul Legislativ de Îngrijire Stomatologică Gratuită al Senatorului Sibian Claudiu Mureșan – Devine Lege (P)

0

„Președintele României promulgă legea propusă de senatorul Claudiu Mureșan, marcând un progres semnificativ pentru copiii cu tulburări din spectrul autist.”

Într-un moment definitoriu pentru politica de sănătate și incluziune socială din România, Președintele Klaus Iohannis a promulgat un proiect legislativ vital, inițiat de Senatorul social-democrat Claudiu Mureșan, dedicat copiilor cu tulburări din spectrul autist. Această lege, care reprezintă un simbol al empatiei și sprijinului comunitar, asigură tratamente stomatologice gratuite pentru acești copii speciali, marcând un pas important în direcția corectă.

Într-o postare emoționantă pe Facebook, senatorul sibian a exprimat bucuria și speranța care însoțesc această realizare: „Astăzi, în prag de sărbători, cu inima plină de speranță și emoție, am bucuria să vă anunț că proiectul meu legislativ, dedicat copiilor cu tulburări din spectrul autist, a fost promulgat de Președintele României și a devenit lege.”

Subliniind unicitatea fiecărui copil cu autism, Senatorul social-democrat Claudiu Mureșan a adăugat: „În fiecare dintre acești copii se ascunde o lume unică, plină de culori și forme pe care noi, adesea, nu le putem percepe. Ei ne arată că frumusețea vieții stă în diversitate și în acceptarea necondiționată.”

Această lege nu doar că oferă acces la îngrijiri stomatologice de care copiii cu autism au atât de multă nevoie, dar transmite și un mesaj puternic de iubire, sprijin și recunoaștere a drepturilor lor. Senatorul Mureșan a mulțumit colegilor săi social-democrați și parlamentarilor care au susținut proiectul, subliniind că acest succes este un triumf al empatiei și solidarității.

„Este un triumf al empatiei, al solidarității și al conștiinței că fiecare dintre noi poate contribui la construirea unei lumi mai bune,” a afirmat Claudiu Mureșan.

Prin această lege, România face un pas semnificativ înainte în recunoașterea și sprijinirea nevoilor copiilor cu tulburări din spectrul autist, demonstrând că fiecare zâmbet, cuvânt și gest contează enorm în viața cuiva. Senatorul Claudiu Mureșan și susținătorii săi au arătat prin acest proiect că, împreună, se poate lumea poate deveni un loc mai bun pentru toți copii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ