UPDATE: Transfăgărășan se va redeschide miercuri, 15 iunie 2022

0

Vești bune pentru iubitorii de natură.

Cel mai frumos drum din România, Transfăgărășan se va redeschide mai devreme de data anunțată inițial de către cei responsabili și anume 1 iulie 2022.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a anunțat în urmă cu câteva momente că a început inspecția pe DN7C – Transfăgărășan în vederea deschiderii circulației inclusiv pe tronsonul închis în sezonul rece.

Comisia de revizie specială, constituită în urma deciziei directorului general al #CNAIR SA, Cristian Pistol, condusă de directorul Direcției Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul CNAIR SA, Florea Dascălu, controlează în acest moment dacă drumul corespunde din punct de vedere al siguranței circulației și oferă toate condițiile pentru participanții la trafic.

„În acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, am reușit să curățăm drumul cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, 1 iulie. Vom reveni cu informații cu data exactă la care Transfăgărășanul va fi redeschis circulației pe toată lungimea lui”, transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

UPDATE:

Miercuri, 15.06.2022, începând cu ora 08:00, se va deschide circulația rutieră pe Transfăgărășan (DN 7C), între km 104+000 (Piscu Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), pentru toate categoriile de autovehicule.

CNAIR a reușit în acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, să efectueze lucrările necesare pentru curățarea și pregătirea drumului cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, respectiv 1 iulie.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzipot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ