Vezi castigatorii spectacolului de folclor religios „Hristos a inviat”

0

afis spectacol folclor religios 2015A sosit momentul ca Obiectiv Media împreună cu Direcția Municipală de Cultură, Turism și Tineret Mediaș să anunțe numele celor două persoane care vor merge la spectacolul extraordinar de folclor religios intitulat „Hristos a înviat!”, care va avea loc la Sala Traube din oraș, sâmbătă, 4 aprilie 2015, începând cu ora 18:00.

Mioara și Sorin sunt cei doi câștigători ai invitațiilor duble, pe care îi rog să mă contacteze aici, pentru a afla cum vor intra în posesia premiilor.

Informații despre spectacol

Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş în parteneriat cu Uniunea Artiştilor Interpreţi de Folclor Muzical din România şi Asociaţia Culturală ,„Obârşia” organizează sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 18, la Sala Traube la un spectacol extraordinar de folclor religios intitulat „Hristos a înviat!”. Spectacolul conţine o serie de piese care urmează cronologia faptelor şi a emoţiilor legate de ultima săptămână din viaţa lui Iisus Hristos: Intrarea în Ierusalim, Cina cea de Taină, Răstignirea şi Învierea. Grupul cameral – instrumental „Cantores” va acompania soliştii Mariana Anghel şi Ionuţ Fulea, la care se va alătura Grupul Psaltic „Anghelos”. Între reprizele de interpretare vocală şi instrumentală, invitatul special al acestui spectacol, este actorul Dorel Vişan. Preţul unui bilet este de 10 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ