Un nou centru acvatic se va construi in Romania

0
www.romanianmonasteries.org
www.romanianmonasteries.org

La Năvodari se va construi un centru de agrement acvatic cu ajutorul fondurilor europene. Proiectul, finanțat parțial din banii UE, a primit deja avizul de la primărie.

Centrul de distracţii va cuprinde multe piscine şi centre wellness. Pe lângă piscine în aer liber şi bazine acoperite, vor fi construite și terenuri de tenis şi de fotbal.

Construcţia va costa aproximativ 6,5 milioane de euro, jumătate din bani provenind din fonduri europene. Centrul acvatic se va întinde pe aproape două hectare.

Scopul proiectului este de a revitaliza tabăra de copii din Năvodari, în care nu s-au făcut niciodată investiţii majore. În doar câteva dintre spaţiile de cazare a fost schimbat mobilierul şi s-a zugrăvit, restul unităților de cazare fiind lăsate în paragină.

Construită în 1959, tabăra din Năvodari nu a fost niciodată modernizată. În perioada de glorie, aici veneau 14.000 de copii în fiecare an.

Constructorul a început lucrările la noul centru acvatic pe 10 martie. Pentru a nu pierde banii veniți din partea UE, constructorul trebuie să finalizeze construcția până pe 31 decembrie.

Sursă text: digi24.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ