VIDEO: Un nou salon de infrumusetare s-a deschis la Medias

0

Salon Chloe, un nou motiv de bucurie pentru doamnele și domnișoarele din Mediaș. Toamna vine cu noutăți în Mediaș pentru toți cei care doresc să arate și să se simtă cât mai bine. Duminică, 21 septembrie 2014, ora 17, a avut loc deschiderea oficială a unui nou salon de înfrumusețare în oraș, Salon Chloe.

Ce oferă doamnelor, domnișoarelor și chiar și domnilor

Salon Chloe oferă doamnelor, domnișoarelor și chiar și domnilor din oraș servicii de cea mai înaltă calitate în următoarele domenii: hair styling, cosmetică, make-up, manichiură, pedichiură, masaj și electrostimulare corporală. Este locul în care oricine poate merge pentru tratamente de înfrumusețare din cap până în picioare, pentru evenimente deosebite, pentru menținerea unui aspect îngrijit tot timpul sau pur și simplu pentru câteva clipe de răsfăț.

Salon Chloe își va aștepta clienții într-o atmosferă plăcută și relaxantă. Designul salonului a fost creat de la zero, după un concept care îi aparține Claudiei Goage, tocmai pentru a veni cu ceva nou, cu ideea de salon-concept, un design care să exprime eleganță, rafinament și bun gust, fără a renunța la elementele moderne.

Premieră pentru Mediaș

De asemenea, în premieră pentru Mediaș, salon Chloe oferă servicii speciale de hair styling pentru copii. Micuții clienți se vor putea bucura de scaunele special amenajate, în formă de mașinuțe, care îi vor ajuta să nu se plictisească în timp ce hair stylistul se va ocupa de ei.

Unde este situat ?

Salonul se află într-o locație centrală, ușor accesibilă, pe strada Turnului numărul 4 (în curtea de lângă Cafe-Bar), iar programul este de luni până vineri între orele 10-18, iar sâmbăta între orele 10-14.

Aici poți urmări o galerie foto, iar mia jos imagini video de la ianugurarea salonului.

 20140921_171434

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ