Walter Ghicolescu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk, lansează luna aceasta albumul cu numărul 8!

0

O prezență activă, mereu la vedere și într-o permanentă evoluție, cantautorul Walter Ghicolescu pare că este într-un continuu proces creator și într-un permanent maraton cu el însuși.

De ce spunem asta? Pentru că interpretul de muzică folk lansează luna aceasta un nou proiect muzical, intitulat Două întrebări în oglindă.

Artistul va aduce în fața publicului un album cu totul inedit, plin de surprize muzicale și nu numai.

Conceput în totalitate pe versurile unei poete remarcabile -ascunsă sub pseudonimul Ana Arina Petrini – albumul însoțește și volumul de debut al autoarei, care poartă aceeași denumire: Două întrebări în oglindă.

În data de 26 Octombrie, Walter Ghicolescu a susținut concertul de lansare a albumului, în București, la Coffee Shop Constituției, ocazie pentru fani de a se reîntâlni cu artistul, dar și de participa, bineînțeles, la un nou spectacol de excepție.

Supranumit și Vrăjitorul din Folk, Walter Ghicolescu are capacitatea de a-și transpune fanii într-un alt univers, cu ajutorul compozițiilor sale maiestuoase și pline de emoții.

Următoarea întâlnire, dintr-un periplu muzical, va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, la Bacău (Măgura) – Salonul de Folk&Blues.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ